Placering

Det sker hos Bloms

Mød de frivillige bag Soroptimisterne Skanderborg

Stop vild mod kvinder

Lørdag den 3. december

Kom ned i Bloms og hør hvordan du kan hjælpe en nærtstående, bekendt eller kollega, som oplever vold i hjemmet. I anledning af FN’s Internationale dag for “Afskaffelse af Vold mod Kvinder” kan du den 3. december kl. 11-13 møde de frivillige kvinder bag Soroptimistklubben, Skanderborg i Bloms.

Formålet med eventet er at støtte op om FN-kampagnen “Stop vold mod kvinder” med det vigtige budskab:

“De voldsramte kvinder skal vide, at vi står sammen for at hjælpe dem ud af de svære vilkår. Hele samfundet skal gøres bekendt med problemet. Det er vigtigt, at kvinderne kan få hjælp og kan føle sig sikre på, at hjælpen er der, når behovet opstår.”

Soroptimister i Danmark og verden over ønsker på denne måde at gøre opmærksom på, at mænd og kvinder i alle forhold må stå sammen om at konfrontere og bekæmpe vold. Vi må og skal respektere hinanden og vi skal sikre, at piger og kvinder kan opnå fuld retssikkerhed og kan føle sig trygge i familien og i samfundet.

Praktisk info

Verden farves orange i perioden 25. november – 10. december. Den orange farve symboliserer en lysere fremtid for verdens voldsramte kvinder, og er den internationale farve for FN’s kampagne.

Dato

Lørdag den 3. december

Tidspunkt

Kl. 11-13