Føtex

Du skal mærke, at du fĂĄr mere ud af at handle i Føtex end andre steder. Det er en udfordring, vi har stillet os selv – og et løfte vi giver dig. Vi vil gøre den gode kvalitet tilgængelig for alle i Skanderborg.

I Føtex Skanderborg er vi vilde med gode fødevarer, og jo flere vi kan tilbyde, jo bedre. Vi har et tæt samarbejde med nogle af de allerbedste fødevareproducenter, herunder mange økologiske producenter.

I Føtex vil vi gerne være bindeleddet mellem de gode producenter og alle, der går op i dét, de spiser. Derfor står vores mange passionerede medarbejdere, herunder faglærte bagere og slagtere, hver dag klar til at åbne en frisk butik.

Den gode kvalitet er jo kun tilgængelig for alle, nĂĄr den er til at betale. Derfor finder du altid konkurrencedygtige priser pĂĄ bĂĄde basisvarer og specialiteter. Og sĂĄ har vi altid masser af stærke tilbud pĂĄ god kvalitet – ofte efter sæson.

Hos Føtex i Bloms fører vi et bredt udvalg af varer, både indenfor fødevarer, rengøringsartikler, elektronik, legetøj og tøj. I butikken har vi har en stor, betjent slagterafdeling samt en indbydende og velassorteret frugt- og grøntafdeling. Vi har desuden et stort sortiment af vin, og vi hjælper gerne med at finde den rette. I forbutikken finder du vores bager, som åbner med nybagt brød og kager hver dag kl. 6:30. Føtex kiosk kan du ud over at handle diverse kioskvare få hjælp med dine pakker og øvrig post.

Kontakt butikken