Bloms Butikker

Shopping pĂĄ en ny mĂĄde

En verden af inspiration, muligheder og oplevelser

Velkommen i Bloms – lige midt i Skanderborg

Bloms Butikker byder på lækker shopping indenfor mode og livsstil. Centret ligger centralt i Skanderborg og rummer 23 spændende butikker og et stort Føtex varehus. Bloms Butikker har alle de gode mærker inden for mode, bolig, smag, sport, livsstil og børn. Hos Føtex finder du faste lave priser og landets stærkeste tilbud, det største udvalg af de bedste varer – det mest friske, det mest ferske, det mest rigtige - til dig.

Når du træder ind i Bloms Butikker, går du ind i en ”lille by i byen” med hvad hjertet kan begære af dame-, herre- og børnetøjsbutikker, specialforretninger, spisested, kiosk samt andre moderne faciliteter til glæde for alle i Skanderborg.

Under ét og samme tag kan du parkere bilen, samle alle de daglige indkøb og lade dig friste af lækre varer lokalt her i Skanderborg.

Vi gør det nemt at handle

Vores kundevenlige åbningstider og gratis parkering gør det desuden nemt for dig at handle, når du har god tid. Vi holder åbent mandag til fredag kl. 10-18 og lørdag samt 1. søndag i måneden kl. 10-16. Føtex har åbent alle dage kl. 8-21.

Med 3 timers gratis parkering, har du desuden god tid til både at lade dig inspirere med de seneste modetendenser, og til at gøre ugens dagligvareindkøb. Du behøver ikke bruge din sparsomme tid på at lede efter ledige p-pladser. Hos Bloms har vi 400 parkeringspladser fordelt på P-tag og i P-kælder. Du skal blot huske P-skiven når du besøger os.