Praktisk hos Bloms

Praktisk info

Find ud af hvordan du kommer på vores WIFI eller hvordan du skal forholde dig som handicappet hos Bloms

Alle gæster i Bloms har gratis adgang til centrets WIFI. Hvad enten du bruger smartphone, pc eller tablet kan du gratis gå på nettet, mens du shopper.

Sådan gør du:

  1. Vælg "Bloms Butikker" fra listen over de tilgængelige trådløse netværk på din enhed.
  2. Åbn browseren, så er du i gang!
  3. Du kan følge Bloms Butikker både på vores website og på de sociale medier Facebook og Instagram og få inspiration og tilbud.

Bloms Butikker har trinløs adgang fra Adelgade og fra indgangen mod Dagmarcentret. Der er i hele underetagen skiltet til handicaptoilettet, som ligger i tilknytning til de øvrige kundetoiletter.

I Bloms Butikker findes der en Hjertestarter i Føtex kundeservice. Skulle uheldet være ude er personalet i Føtex kundeservice desuden uddannet i hvordan hjertestarteren anvendes. 

Du finder Bloms kundetoiletter og puslerum ved udgangen til Sygehusvej. Følg skiltningen i centret.

Føtex' flaskeautomat findes i p-kælderen. Der er indkørsel til p-kælderen fra Vestergade. 

I Bloms har vi gjort det nemmere at være småbørnsforælder. I pusle- og ammerummet er du og din baby velkommen, når sulten melder sig eller bleen skal skiftes. Rummet har adgangskontrol, så du kan føle dig tryg, når du ammer eller pusler din baby. Du får adgang til puslerummet ved at scanne dit Sundhedskort på scanneren, som er placeret ved indgangen til rummet. Når du har scannet kortet, åbnes døren og du får adgang. Du kan forlade puslerummet, når du er klar uden at foretage dig yderligere.

Ophold i Bloms puslerum er kun tilladt for voksne med småbørn.

I Bloms Butikker kan du nemt og bekvemt sende og modtage pakker med SwipBox uden at stå i kø. De blå bokse er selvbetjente bokse der fungerer som både modtagelses- og afsendelsesstation for dine pakker. Du finder SwipBoxene i Bloms lige ved indgangen fra Sygehusvej.

I Bloms Butikker finder du PostNord pakkebutik i Føtex’s kiosk, som ligger lige midt i Bloms.

I Postbutikken hjælper personalet dig med dine postærinder, hvad enden du skal sende eller hente pakker, sende breve eller købe frimærker. Postbutikken i Bloms Butikker har åbent når du har tid – alle ugens dage kl. 8-21.

Hvis du har glemt eller tabt nogle af dine ejendele i Bloms, kan du henvende dig personligt i Føtex kundeservice, som opbevarer de ting der bliver indleveret.