EL - BILER

Ladestandere

Lad bilen nemt og bekvemt i Bloms Butikker uanset om du shopper, går i byen eller benytter vores parkering om natten. Vores ladestandere er placerede i Skanderborg city, klos op ad Adelgade, og dækker dit behov uanset om du har brug for hurtigladning eller normalladning af din elbil eller hybridbil.

På parkeringstaget, med adgang fra Sygehusvej over Stændertorvet, er der 4 ladestandere med plads for 8 biler som kan lade samtidigt:

  • CCS DC stik 50 kW, som er velegnet for kort og hurtig opladning af din bil.
  • Type 2 AC stik 22 kW. Benyt disse ladere hvis du parkerer om natten, eller har planer om at opholde dig i længere tid i Bloms eller i Skanderborg. Hvis du ønsker at bruge Type 2 AC stik, skal du selv medbringe ladekabel.

I parkeringskælderen med adgang fra Vestergade/Gasværksvej er der en stander med 3 stik:

  • CCS DC 50kW, som er velegnet for kort og hurtig opladning af din bil.
  • CHAdeMO DC 50kW, som er velegnet for kort og hurtig opladning af din bil.
  • Type 2 AC 43kW, som er velegnet for kort og hurtig opladning af din bil.

Husk, at vi har 3 timers gratis parkering i tidsrummet kl. 7-21, og pĂĄ P-taget har vi fri parkering i tidsrummet kl. 21-7.

Ladestandere

Adresser samt aktuel status på ledige ladestandere i Bloms Butikker finder du her.

Betaling og monitorering

For at betale og monitorere din ladning, hent Clever appen til Android eller iTunes. I appen ser du også den aktuelle kWh pris.

Regler for parkering under ladning

Parkeringsreglementet i området gælder også under opladning af elbil. Bloms har 3 timer gratis parkering i tidsrummet kl. 7-21. Kl. 21-7 er der fri parkering på parkeringstaget.

Ă…bningstid

I parkeringskælderen er der adgang til ladestandere dagligt i tidsrummet kl. 5:30-22:00.

På parkeringstaget er der åbent for adgang til ladestandere døgnet rundt. Benyt opkørselsrampen fra Stædertorvet for gående adgang efter kl. 21.

Akut hjælp ladestander

Står du ved en af vores ladestandere, og har akut brug for hjælp, ring til Clevers døgnåbne servicetelefon tlf 86 16 88 88.

For Clevers almindelige kundeservice ring 82 30 30 30 og tast 1 eller skriv på kundeservice@clever.dk.