Skanderborg Apotek

På Skanderborg Apotek møder du faglært personale som står klar til at rådgive og vejlede dig indenfor mange forskellige områder. Herunder medicin, kosttilskud og naturlægemidler, rygeafvænning, sårpleje og midler mod lopper og flåter til hund og kat. Vi har et stort udvalg af hudpleje. Blandt andet fører vi Avené, A-derma, Vichy, La Roche-Posay, I Love Eco Essentials og Decubal.

Vi tilbyder også følgende specialydelser:

  • Tjek pĂĄ inhalation. Det er et gratis tjek af inhalationsteknikken, sĂĄ du fĂĄr maksimalt udbytte af medicinen til astma og KOL.
  • Gratis medicinsamtale med en af apotekets farmaceuter. Vi tilbyder medicinsamtale til dig, som indenfor de sidste 6 mĂĄneder er kommet i behandling med ny medicin efter at have fĂĄet konstateret en kronisk sygdom. Vi tilbyder ogsĂĄ medicinsamtale til dig, som i mindst 1 ĂĄr har fĂĄet medicin for en kronisk sygdom, men oplever problemer med at fĂĄ taget medicinen. Her fokuserer vi pĂĄ, hvordan du fĂĄr gode medicinvaner.
  • Vi har behandlerfarmaceuter, som kan genordinere udvalgte receptpligtige lægemidler under visse forudsætninger, nĂĄr der akut mangles en recept.

Kontakt butikken