Børnemode

Bloms Butikker byder på lækker shopping indenfor mode og livsstil. Centret ligger centralt i Skanderborg og rummer 15 spændende butikker inkl. en stor Føtex.

Bloms Butikker har alle de gode mærker inden for mode, bolig, smag, sport, livsstil og børn.

Alle butikker
 • Alle butikker
 • Andet
 • Bolig og livsstil
 • Børnemode
 • Cafeer / spisesteder
 • Dagligvarer
 • Damemode
 • Herremode
 • Modetilbehør og personlig pleje
 • Sko
 • Sport og leg

Butikker

Bloms Butikker byder på store shoppingmuligheder og der er således rig mulighed for at få tilfredsstillet shoppelysten i de mere end 20 butikker. I centret finder du både dame-, herre-, børnetøjs- og skobutikker, frisør, specialforretninger, apotek, restaurant og iscafé, hvor du kan hygge dig med venner og familie. Det hele samlet under ét og samme tag – centralt placeret i Skanderborg.

Her på siden kan du finde en oversigt over alle de butikker, som er placeret i indkøbscentret. Du kan sortere butikkerne efter kategorier, som gør det nemt for dig at finde lige præcis dén forretning, du efterspørger. Klik ind på de enkelte butikker, hvor du kan læse nærmere og se den udvalgte forretnings kontaktoplysninger samt åbningstider.

Butikker for hele familien i Skanderborg

Hos Bloms Butikker har vi gjort shopping nemt for dig. Vi tilbyder mere end 400 parkeringspladser og 3 timers gratis parkering, som giver dig tid til at nå rundt til alle forretningerne. Hos Bloms Butikker får du et bredt udvalg af forretninger, og der er noget for hele familien. Både forældre og børn kan få frisket garderoben op, da du kan finde både trendy sko, mode- og sportstøj i centret i Skanderborg.

Når du aflægger butikkerne et visit, så kan der være brug for et velfortjent hvil undervejs. Her er det oplagt at kigge forbi spisestedet Rong Yu eller nyde en delikat is fra Paradis. Centret er ligeledes et perfekt sted at besøge, når isen eller andre kalorier skal forbrændes igen, da du finder både et fitnesscenter og en sportstøjsforretning.

Forkæl dig selv eller en du holder af
Hvis du er på udkig efter en gave, så er Bloms Butikker det oplagte sted at søge hen. Hos vores smykke- og boligforretninger er der store chancer for at finde den perfekte indflyttergave, fødselsdagsgave eller en gave til en helt tredje anledning.

Du finder endda også legetøj i Skanderborgs Bloms Butikker, så du kan forkæle de mindste i familien lidt ekstra. Dette kan du eksempelvis gøre i Føtex, som ofte byder på gode tilbud. Er det derimod en blød pakke, du er på udkig efter, så er der også mulighed for at finde dette.

Er du ude efter kendte mærkevarer til faste lave priser er Normal et besøg værd. Der er altid nyheder på hylderne når du besøger butikken, og du finder altid varerne til samme lave pris.

Gør nem shopping til en hyggelig oplevelse

Når du skal på indkøbstur er det oplagt at vælge et indkøbscenter, som ikke blot ligger centralt nær andre butikker i Skanderborg, men som også ligger centralt i bymidten. Shoppeturen kan dermed også nemt kombineres med en rask gåtur rundt i Skanderborg midtby eller måske en afslappet tur ned til den nærliggende bypark og Sløngel-legeplads.

Det er nemt at gøre shoppeturen til en familieudflugt, da der kan spises aftensmad i centeret, købes dagligvarer, hentes og sendes pakker samt gå til optiker, besøge apoteket eller måske svinge forbi en butik, der hurtigt og nemt kan reparere din smartphone. Alt kan simpelthen klares i Bloms Butikker – som kan gøre din hverdag og shopping oplevelse både bedre og nemmere.

Find åbningstiderne lige her og planlæg dit besøg i centret.

Se mere om nogle af vores populære butikker her: